آشنایی با خواص شگفت انگیز هسته آووکادو

[ad_1]

نحوه استفاده از هسته آووکادو, خواص پودر هسته آووکادو, مضرات مصرف هسته آووکادو

بسیاری از افراد، از خواص هسته آووکادو بی اخبار هستند و آن را دور می ریزند

پیشگیری از سرطان با مصرف هسته آووکادو

هسته آووکادو حجم زیاد زیادی از آن را تشکیل می دهد و اغلب موارد دور انداخته می شود. این کار کاملا اشتباه هست، زیرا هسته آووکادو دارای خواص زیاد زیادی هست که از جمله آن می توان به منبع زیاد زورمند آنتی اکسیدان اشاره کرد. در ادامه تمامی خواص آووکادو را برای شما قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

هسته آووکادو چه خواصی دارد؟

همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، یکی از مهم ترین خاصیت های هسته آووکادو، آنتی اکسیدان های انبوه آن هست، به طوری که هسته حدود 70% بیشتر از خود میوه دارای آنتی اکسیدان هست. همچنین فیبر بالا، روغن طبیعی، ویتامین های مختلف و مواد معدنی مختلف، همگی در کنار هم سبب می شوند که هسته آووکادو خاصیت های زیادی برای بدن داشته باشد.

در ادامه تمامی خواص موجود در هسته آووکادو را به طور کامل بررسی می کنیم.

• غنی از آنتی اکسیدان های مختلف

خواص هسته آووکادو برای پوست, خاصيت هسته آووكادو, خواص هسته آووکادو

یکی از مهم ترین خواص هسته آووکادو، غنی بودن آن از آنتی اکسیدان ها هست

هسته آووکادو غنی از آنتی اکسیدان هست. آنتی اکسیدان ها کار های مختلفی در بدن انجام می دهند، از جمله آن ها می توان به کاهش روند پیری سلول ها، کاهش التهابات بدن، مبارزه با سرطان های مختلف و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.

• پیشگیری و درمان سرطان

همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، آووکادو سرشار از آنتی اکسیدان هست و یکی از مهم ترین کارایی های آنتی اکسیدان ها مبارزه با رادیکال های آزاد هست. رادیکال های آزاد، عامل ایجاد کننده اغلب سرطان ها در بدن انسان هستند. بنابر این آنتی اکسیدان موجود در هسته آووکادو با از بین بردن رادیکال های آزاد، از بروز سرطان پیشگیری می کند.

همچنین در طی یک تحقیق مشخص شد که درون هسته آووکادو ماده ای به نام آووکاتین B وجود دارد. این ماده می تواند با سلول های سرطانی مبارزه کند و آن ها را از بین ببرد.

بیشتر بخوانید:  میوه اژدها: فواید و نحوه خوردن

• کمک به سلامت پوست و مو

سطح بالای آنتی اکسیدان موجود در هسته آووکادو به کاهش اثرات اشعه ماورإ بنفش و دیگر اشعه های مضر خورشید کمک می کند. همچنین می تواند به دفع سموم و آلودگی های بدن کمک کند. به همین دلیل آنتی اکسیدان ها می توانند روند پیری سلول ها را کاهش دهند و در عاقبت پوست و موی انسان را سالم نگه دارند.

همچنین هسته آووکادو دارای روغن های طبیعی هست که می تواند به از بین بردن چین و چروک پوست و همچنین تندرستی شایستگی ارتجاعی پوست کمک کند.

• درمان اختلالات گوارشی

بومی های آمریکای جنوبی، از صد ها سال پیش، از هسته آووکادو برای درمان اختلالات گوارشی نظیر اسهال، یبوست و خراش های گوارشی استفاده می کنند. هسته آووکادو دارای ترکیب گیاهی به نام فیبر هستند که یک ماده خلاف التهابی زورمند هست. این ماده می تواند به کاهش نفخ شکم کمک کند و سموم و مواد مضری که در دستگاه گوارشی قرار دارند را از بین ببرد.

• پیشگیری از بیماری های قلبی

فیبر های موجود در هسته آووکادو می توانند کلسترول موجود در خون را پاکسازی کنند و در عاقبت از بروز بیماری های قلبی پیشگیری کنند. کلسترول بالا یکی از اصلی ترین عوامل ایجاد بیماری های قلبی هست. کلسترول با رسوب در رگ های خونی سبب افزایش فشار به قلب و افزایش فشار خون می شود.

همچنین با گذشت روزگار و رسوب بیشتر کلسترول، رگ خونی به طور کلی بسته می شود و سبب ایجاد نارسایی قلبی و سکته قلبی می شود.

به طور کلی دو نوع کلسترول در بدن وجود دارد، LDL و یا کلسترول بد و HDL یا کلسترول خوب. هسته آووکادو کمک می کند تا سطح LDL کاهش یابد و سطح HDL افزایش یابد.

• افزایش ایمنی بدن

خاصيت هسته آووكادو, خواص هسته آووکادو, هسته آووکادو

یکی از خواص هسته آووکادو، تقویت ایمنی بدن هست

مطالعات نشان می دهند که هسته آووکادو می تواند به مهار عوامل بیماری زایی مشابه باکتری ها و قارچ ها کمک کند. همچنین می تواند به پیشگیری و درمان بیماری تب زرد کمک زیاد زیادی کند. مصرف این ماده می تواند به افزایش باکتری های مفید روده و کاهش قارچ ها و باکتری های مضر در روده کمک زیادی بکند.

بیشتر بخوانید:  آشنایی با خواص ترب سیاه

• کمک به لاغری

مقدار بالای فیبر های موجود در هسته آووکادو به شما کمک می کند تا به مدت زیادی حس سیری کنید و گشنه نشوید. به همین دلیل می تواند کمک زیادی به لاغری افراد بکند.

همچنین هسته آووکادو به از بین بردن سموم بدن و مواد اضافه کمک می کند و سوخت ساز بدن را افزایش می دهد. افزایش سوخت و ساز یعنی سوزاندن انرژی بیشتر و در عاقبت کاهش وزن بدن و آمدن به لاغری.

• کنترل قند خون

خواص هسته آووکادو برای پوست, خاصيت هسته آووكادو, خواص هسته آووکادو

کمک به کنترل قند خون، یکی از دیگر خواص هسته آووکادو هست

فیبر موجود در هسته آووکادو به کنترل قند خون کمک می کند و از ایجاد و یا پیشرفت دیابت نوع 2 پیشگیری می کند. شما می توانید هسته آووکادو را به صورت پودر به آب میوه ها و یا شربت های خود افزایش کنید تا به کنترل قند درون شربت به بدن کمک کند.

• سرشار از پتاسیم

هسته آووکادو سرشار از پتاسیم هست. پتاسیم به دفع سموم بدن، کاهش گرفتگی عضلات و همچنین دفع مایعات اضافی بدن کمک می کند.

• التهابات بدن را کاهش می دهد

هسته آووکادو حاوی ترکیباتی به نام های کاتچین و پروسیانیدین هستند که خلاف التهابی هستند. این ترکیبات می توانند از التهاب های مزمن پیشگیری کنند و یا به درمان آن ها کمک کنند. التهابات مزمن در بدن می توانند بیماری هایی مشابه آرتروز، آلزایمر، فشار خون بالا و… ایجاد کنند.

آیا مصرف آووکادو ضرر دارد؟

 هسته آووکادو, خوردن هسته آووکادو, استفاده از هسته آووکادو

در کنار خواص هسته آووکادو، هنوز هیچ عوارضی برای آن گزارش نشده هست

اگر با خواندن خواص هسته آووکادو حال برای شما این سوال ایجاد شده هست که استفاده از آن مالیات خاصی دارد و یا خیر، می توان گفت که تا به حال هیچ ضرر خاصی برای مصرف هسته آووکادو گزارش نشده هست!

بیشتر بخوانید:  دار فلفل چیست و چه خواصی دارد؟

البته شما باید در مصرف هر ماده غذایی برابری را رعایت کنید! زیاده روی در هر چیزی، قطعا عوارضی ایجاد خواهد کرد.

با این حال همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، تا به حال مالیات خاصی از مصرف هسته آووکادو گزارش نشده هست و می توانید با خیال آسوده به مصرف آن بپردازید.

چگونه از هسته آووکادو استفاده کنیم؟

خواص هسته آووکادو برای پوست, خاصيت هسته آووكادو, خواص هسته آووکادو

هسته آووکادو زیاد سفت و تلخ هست و نمی توان آن را به صورت خام مصرف کرد

اگر تا به حال طعم هسته آووکادو را امتحان کرده باشید قطعا می دانید که طعم زیاد تلخ و غیر قابل تحملی دارد. به همین دلیل هست که اغلب افراد نمی توانند آن را به صورت خام مصرف کنند.

برای این که بتوانید آن را مصرف کنید، می توانید ابتدا آن را با استفاده از چاقو چند قطعه کنید و سپس با استفاده از غذا ساز و یا میکسر به طور کامل خرد کنید تا حالتی خمیری به خود بگیرد. سپس می توانید از آن در انواع آب میوه ها و اسموتی های خود استفاده کنید.

اما اگر هسته سفت بود و نمی توانستید آن را با چاقو چند قطعه کنید، می توانید ابتدا آن را به مدت دو ساعت در دمای 120 درجه سانتی گراد درون فر بگذارید تا حالتی خشک و ترد به خود بگیرند. سپس می توانید آن را پودر کنید و در نوشیدنی و یا غذایی که می خواهید افزایش کنید.

توجه داشته باشید که قرار دادن هسته آووکادو در دمای زیاد می تواند آنتی اکسیدان و دیگر خواص آن را کاهش دهد. پس سعی کنید که آن را به صورت خام مصرف کنید.

همچنین به این نکته نیز توجه داشته باشید که هسته آووکادو تلخ هست، پس در هنگام افزودن به نوشیدنی، از مقدار کمی از آن استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]