طرز تهیه ترشی آناناس خوشمزه و بی نظیر

[ad_1]

دستور تهیه ترشی آناناس, ترشی 4 رنگ آناناس, ترشی آناناس رنگی

ترشی آناناس چند رنگ

طرز تهیه ترشی آناناس با طعم عالی و بی نظیر

ترشی آناناس یک ترشی خوشمزه و مجلسی میباشد که خیلی سریع آماده میشود. آموزش ترشی آناناس در رنگ های مختلف خیلی آسان میباشد و نیاز به مهارت خاصی ندارد.

آموزش ترشی آناناس

ترشی آناناس یکی از ترشی های خوشمزه و مجلسی میباشد که خیلی سریع آماده میشود و شما میتوانید در رنگ های مختلف این ترشی مجلسی و خوشمزه را تهیه کنید. برای رنگ کردن ترشی آناناس میتوانید از انواع رنگ های خوراکی و رنگ های طبیعی به  دلخواه خودتان استفاده کنید. درست کردن ترشی آناناس با سرکه سفید آشکار زیباتری به ترشی میدهد به خصوص اگر بخواهید از رنگ داخل ترشی استفاده کنید ولی اگر میخواهید ترشی آناناس شما کاملا طبیعی باشد میتونید سرکه سیب را جانشین سرکه سفید کنید. در ادامه مقاله آموزش ترشی آناناس را با شما در میان میگذاریم.

مواد لازم ترشی آناناس

6 لیتر ترشی آناناس یا 4 کاسه 1.5 لیتری

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت به لیمو
 نمک   برای هر شیشه 1.5 لیتری نصف قاشق چای خوری
سرکه سفید ۲ لیتر(هشت لیوان سرپر)
 رنگ خوراکی برای هر شیشه یک و نیم لیتری نصف قاشق چای خوری
 آناناس حلقه شده بدون آب ۲ کیلوگرم

طرز تهیه چاتنی آناناس, ترشی آناناس خوشمزه, ترشی آناناس

طرز تهیه ترشی آناناس

طرز تهیه ترشی آناناس

برای تهیه ترشی آناناس میتوانید از آناناس خام یا کمپوت آناناس استفاده کنید.

حلقه های آناناس را داخل کاسه شیشه ای بریزید تا تقریبا کاسه پر شود.

برای درست کردن ترشی آناناس قرمز نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز و نصف قاشق چایخوری نمک به هر شیشه 1.5 لیتری افزایش کنید.

به اندازه ای سرکه در شیشه بریزید که سطح آناناس ها را بپوشاند.

در شیشه ترشی را ببندید  به مدت یک هفته شیشه را در دمای اتاق قرار دهید تا آماده شود.

برای تهیه ترشی آناناس سبز میتوانید به هر شیشه 1.5 لیتری نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی سبز افزایش کنید.

نکات لازم برای تهیه ترشی آناناس خوشمزه

شما میتوانید ترشی آناناس را با قطعه های آناناس هم درست کنید که آشکار زیاد زیبایی دارند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای گیلاس خوش آب و رنگ

اگر سرکه شما خیلی ترش میباشد میتوانید به جای سرکه خالص یک چهارم مقدار سرکه را با آب جانشین کنید تا ترشی طعم متعادل تری داشته باشد.

به جای سرکه سفید میتوانید از سرکه های طبیعی مثل سرکه سیب استفاده کنید.

برای ترشی آناناس قرمز میتوانید به جای رنگ خوراکی از آب غلیظ لبو یا آب آلبالو استفاده کنید.

به جای رنگ زرد هم میتوانید از زعفران آب شده استفاده نمایید.

برای تهیه ترشی آناناس سبز میتوانید به جای رنگ خوراکی از آب سبزیجات استفاده کنید.

برای رنگ بنفش میتوانید از آب ترشی کلم بنفش استفاده کنید.

چاتنی آناناس

مواد لازم برای 1/200 گرم

گوجه‌فرنگی خردكرده  8 رقم
پیاز سفید خردكرده   1 رقم درشت
سیر له‌كرده 4 حبه
زنجفیل رنده‌كرده  2 قاشق سوپخوری
 آناناس خردكرده  300 گرم
كشمش 100 گرم
 سركه سیب   500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)
شكر  200 گرم
فلفل قرمز سرخكرده 5 رقم
آبلیموی تازه  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
نمك   1 قاشق سوپخوری
چوب دارچین 2 تكه كوچك
میخك 6 رقم
پودر فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای تمشک

 طرز تهیه چاتنی آناناس, ترشی آناناس خوشمزه, ترشی آناناس

ترشی آناناس – چاتنی آناناس

طرز تهیه چاتنی آناناس

فلفل قرمز سریع را خرد کرده با 1 قاشق روغن مایع داغ‌کردن دهید.

گوجه فرنگی ، سیر ، پیاز ، زنجبیل و آناناس را در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم به مدت 20 لحظه بجوشانید.

کشمش ، سرکه ، شکر و فلفل قرمز سرخ شده را افزایش کرده و 1 ساعت دیگر به جوشاندن ادامه دهید.

آبلیمو ، نمک ، چوب دارچین ، میخک و پودر فلفل را افزایش کرده و بعد از 10 لحظه چاتنی را از روی حرارت بردارید.

بعد از خنک شدن، چاتنی را به شیشه منتقل کرده و در یخچال نگهداری کنید.

چاتنی: نوعی سس طعم دهنده می باشد که بیشتر در آشپزی آسیای جنوبی استفاده می شود، چاتنی می‌تواند یک چاشنی همانند ترشی با پایه میوه و سرکه یا سس‌هایی با پایه ماست یا روغن خردل باشد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]