طرز تهیه سوجا دیله (ساج ایچی)

[ad_1]

سوجا دیله, طرز تهیه سوجا دیله, درست کردن سوجا دیله

طرز پخت ساج ایچی (سوجا دیله)

طرز تهیه سوجا دیله

سوجا دیله خورشت مخصوص شهر سوباتان میباشد. سوجادیله فوق العاده خورشت لذیذی میباشد که از خوردن آن سیر نمی شوید.

سوجا دیله (ساج ایچی)، از گوشت پرچرب گوسفند تهیه می شود. برای پخت آن، ابتدا گوشت گوسفند را خورد کرده و در ساج که قبلا کمی روغن کره در داخل آن سرخ‌شده، می‌ریزند و پس از افزایش کردن ادویه‌جات لازم و پخته شدن کامل مقداری ماست به آن افزایش کرده و هم می زنند و آن را روی آتش ملایم می گذارند تا دم کشیده و آماده استفاده شود.

بیشتر بخوانید:  روش تهیه چند نوع سالاد چیکن

خورشت سوجا دیله (ساج ایچی):

مواد لازم برای تهیه ی سوجا دیله (ساج ایچی) :

 گوشت  1 کیلوگرم
 پیاز 2 رقم
 زردچوبه  1 قاشق مرباخوری
 نمک و فلفل و دارچین  به مقدار لازم
ماست  1 پیمانه

روش پخت سوجا دیله (ساج ایچی):

ابتدا گوشت را بشویید و داخل قابلمه بریزید. دارچین، ادویه گوشت و فلفل را به آن افزایش کنید و در حدی آب بریزی که حدودا دوسانت آب روی گوشت ها قرار بگیرد سپس روی شعله ملایم قرار بدهید تا آبپز شوند. در همین دوری داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و 2 رقم پیاز میانه را خرد کنید و با هم حرارت دادن بدهید، سپس 1 قاشق مرباخوری زردچوبه به پیاز افزایش کنید و اجازه بدهید پیازها سرخ شوند وقتی سرخ شدند شعله را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه عصاره بلدرچین برای بیماران کرونایی

نزدیکی های پخت گوشت نمک به آن افزایش کنید. وقتی گوشت پخت آن را داخل صافی بریزید و آب گوشت را نگه دارید. داخل یک قابلمه گوشت را بریزید و پیازهای سرخ شده را افزایش کنید و حرارت دادن بدهید. زمانی که حرارت دادن دادید 1 پیمانه ماست به آن افزایش کنید و هم بزنید تا جوش بیاید وقتی جوش آمد آب گوشت را به آن افزایش کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید تا با شعله ی ملایم جا بیفتد. حدود 20 لحظه آخر پخت مقداری دارچین و اگر کم نمک بود، به آن نمک افزایش کنید و در پایان با برنج میل کنید.

طرز تهیه ساج ایچی, طرز پخت ساج ایچی,نکاتی برای پخت سوجا دیله

طرز تهیه سوجا دیله

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه غذاهای فانتزی و ساده برای مهمانی

نکاتی برای تهیه ی سوجا دیله (ساج ایچی) :

احتمالا به نظرتان یک قاشق مرباخوری زردچوبه زیاد باشد اما چاشنی اصلی این خورشت زردچوبه میباشد و رنگ این غذا زرد می باشد.

 قطعا زردچوبه را در پیاز سرخ کنید تا در خورست، مزه ی زردچوبه را متوجه نشوید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]