طرز تهیه مربای خرما خوشمزه و خانگی

[ad_1]

مربای خرما خانگی, روش های مصرف مربای خرما, مربای خرما طبیعی

طرز تهیه مربای خرما

طرز تهیه مربای خرما باشکر و بدون شکر

مربای خرما یکی از مقوی ترین و سالم ترین مرباهایی می باشد که میتوانید به سادگی آن را در منزل آماده کنید. افرودن پودر انواع مغزها و آجیل ها به مربای خرما میتواند این مربا را جایگرین طبیعی و سالم تر شکلات صبحانه برای شما نماید.

طرز تهیه مربای خرما با سایر مرباها گوناگون می باشد و شما میتوانید این مربا را با شکر یا بدون شکر تهیه کنید. البته اگر میخواهید مربا خرمای شما کاملا طبیعی و سالم باشد از طرز تهیه مربا خرما بدون شکر استفاده کنید. مربای خرما یکی از مقوی ترین مرباهای خانگی می باشد که میتوانید د روعده صبحانه برای افزایش انرژی روزانه استفاده کنید.

برای این که مربای خرمای شما خوشمزه تر و مقوی تر شود میتوانید در مرحله آخر پخت انواع مغزها و آجیل ها را به آن افزایش کنید مثل مغز فندق ، پسته یا گردو.

از مخلوط پودر فندق و پودر بادام زمینی یا پودر بادام متناسب با ذائقه خودتان میتوانید یک شکلات صبحانه کاملا طبیعی و سالم با خرما که بینهایت مقوی می باشد و طعم بینهایت خوشایندی دارد تهیه کنید.

یکی از روش های مصرف مربای خرما که بین کودکان طرفدار بیشتری دارد این می باشد که مربای خرما را روی نان تست جو یا نان تست هفت غله که سبوس دار می باشد بکشید و مغز آجیل های دلخواهتان را روی نان بپاشید و میل نمایید. از خامه و کره هم میتوانید برای خوشمزه تر شدن نان تست استفاده کنید.

این صبحانه بینهایت خوشمزه و البته بینهایت هم پرکالری می باشد بنابراین ترجیحا تنها برای کودکانی که در سن رشد هستند از این ساندویچ استفاده کنید یا زمانی که مجال خیلی کمی دارید و باید با شتاب آماده شوید و دوران زیادی برای خوردن صبحانه یا وعده غذایی خود ندارید یک رقم نان تست که رویش مربای خرما و مغزهای مختلف گذاشته باشید میتوانید بهترین انرژی زا برای شما باشد.

مربای خرما بدون شکر

مواد لازم برای مربای خرما

برای 8 نفر

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت به لیمو

دوران آماده سازی : 10 لحظه

دوران پخت : 10 لحظه

خرما با شیره   1 کیلو
آب  1 لیتر

مواد لازم برای مربای خرما, طرز تهیه مربای خرما با شکر, شکلات صبحانه با مربا خرما

طرز تهیه مربا خرما بدون شکر

طرز تهیه مربای خرما

برای تهیه مربای خرما نیاز به 1 کیلو خرما با شیره دارید.

قطعا برای تهیه مربای خرما خوشمزه باید خرمایی انتخاب کنید که شیره داشته باشد.

خرما را در ظرفی ریخته و 1 لیتر آب به آن افزایش کنید و کناری بگذارید تا خرما نرم شود.

دانه های خرما را خارج کید و کاسه را روی شعله بگذازید تا خرما بپزد و آشکار مربا شبیه فرنی شود.

سپس شعله را خاموش کنید و شکیبایی کنید مربا سرد شود.

مربا را درون مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا یکدست شود و دوباره روی شعله قرار دهید تا آبش کاملا خشک شود.

بهتر می باشد هر از گاهی مربا را هم بزنید که ته نگیرد.

بعد از سرد شدن، مربا را درون کاسه شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

هنگام سرو میتوانید مقداری کنجد ، پودر پسته و پودر نارگیل یا ترکیبی از مغزهای خرد شده و غنچه گل محمدی برای تزئین روی مربا بریزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای تمشک

مربای خرما با شکر

مواد لازم مربای خرما با شکر

 خرما 1 کیلوگرم
آبلیموی تازه ۵ تا ۶ گرم
شکر ۱.۲۵ گرم
پودر دارچین و پودر زنجبیل  به میزان لازم

مربای خرما خانگی, روش های مصرف مربای خرما, مربای خرما طبیعی

طرز تهیه مربای خرما با شکر

طرز تهیه مربای خرما با شکر

برای تهیه مربای خرما با شکرمیتوانید از انواع خرمایی که بافت سفتی دارند هم استفاده کنید.

خرما را بشویید و خشک کنید سپس کلاهک و هسته اش را خارج کنید.

به نسبت 1 به 6 ، خرما را را آب شکر مخلوط نموده و به مدت 40 لحظه روی حرارت قرار دهید تا نرم شود.

خرمای نرم شده را خرد کرده با پودر دارچین و زنجبیل یا  عصاره دلخواه خود مخلوط نموده دوباره روی حرارت بگذارید تا آبش کاملا کشیده شود.

مثلا یکی از عصاره های طبیعی که در ترکیب با مربای خرما خیلی خوشمزه میشود رنده پوست لیمو ترش می باشد.

قابلمه را کناری بگذارید خنک شود و سپس در شیشه ریخته و در یخچال بگذارید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]