5 نوع کیک زعفرانی خوشمزه، سریع و حرفه‌ای

عصرونه یکی از وعده های مورد علاقۀ منه. درست وسط روز که حس گرسنگی میکنی، یه کیک زعفرانی خوشمزه، با یه چای زعفرانی خوشمزه حسابی حال آدمو جا میاره. هم گرسنگیتو رفع می‌کنه، هم حیرت انرژی و شادی می‌ده.

اگر شما هم مثل من کیک های خونگی به ویژه کیک های زعفرانی خونگی رو خیلی دوست دارید، اینجا یه جای شیرین برای شماست. با ما و دستور پخت ۴ نوع کیک زعفرانی خوشمزه همراه باشید.

کیک زعفرانی آسان

مواد لازم

آرد: ۲ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

شیر: ۳/۴ پیمانه

تخم مرغ: ۴ رقم

زعفران قاینات  ۱/۲ فنجان

روغن: ۱/۴ پیمانه

عسل: ۴ قاشق غذاخوری

پسته: ۲ قاشق غذاخوری

هل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

وانیل:  ۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

گلاب: ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

مرحلۀ اول

زعفران صادراتی آلنج  رو بسابید، و بذارید که دم بکشه.

مرحلۀ دوم

مقداری از عسل و زعفران دم کشیده‌تون رو برای تزئین بردارید و کناری بذاریدش. (دو قاشق غذا خوری عسل و دو قاشق غذا خوری زعفران)

مرحلۀ سوم

تخم مرغ، شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. لطفا توی ریختن وانیل تمرکزفکر کنید که کیک عزیزتون تلخ نشه!

مرحلۀ چهارم

شیر، عسل، زعفران و گلاب رو به موادتون افزایش کنید و حدود ۵ لحظه هم بزنید.

مرحلۀ پنجم

آرد رو چند بار الک کنید. و به صورت مرحله ای به موادتون افزایش کنید و هم بزنید.

مرحلۀ ششم

کاسه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید، کف اون رو با روغن چرب کنید، و مواد مورد نظرتون رو بریزید داخلش.

مرحلۀ هفتم

اجازه بدید فر نیم ساعت با دمای ۱۷۰ درجه گرم بشه.

مرحلۀ هشتم

کیک رو درون فر بذارید و اجازه بدید تا بپزه. حدود ۴۵ لحظه دوران برای پختن کیک کافیه. ولی بعد ۳۵ لحظه میتونید چک بکنید که کیک پخته یا نه. به هیچ عنوان در فر رو تا قبل از نیم ساعت باز نکنید.

مرحلۀ نهم

تا کیک پخته می شه، عسل رو گرم کنید و زعفران و خلال پسته رو بهش افزایش کنید.

مرحلۀ دهم

کیک که پخت، مخلوط عسل و زعفران و خلال پسته رو روش بریزید و تزئین کنید. کیک زعفرانی آسان شما آماده میباشد. نوش جان!

فراموش نکنید که میتوانید با خرید زعفران از کشاورز و به کمک سایت آلنج این کیک خوشمزه را درست کنید.

کیک زعفرانی اسفنجی

مواد لازم

آرد قنادی: ۲/۵ لیوان

تخم مرغ: ۴ رقم

شکر: ۱/۵ لیوان

شیر گرم: ۲/۳ لیوان

وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن مایع: ۱/۲ لیوان

بکینگ پودر: ۱ قاشق چایی خوری

زعفران دم کرده ۵ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه

مرحلۀ اول

آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی کنید و دوبار الکش کنید.

مرحلۀ دوم

سفیده‌های تخم مرغ رو از زرده‌هاش سوا کنید و سفیده رو تا وقتی که کف کنه هم بزنید.

مرحلۀ سوم

سه قاشق غذا خوری شکر رو به سفیده ها افزایش کنید و اونقدر هم بزنید که موقعه برخلاف کردن کاسه نریزه. بعد در یخچال قرارش بدید.

بیشتر بخوانید:  شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

مرحلۀ چهارم

زرده های تخم مرغ رو با شکر باقی مونده و وانیل ترکیب کنید و پنج لحظه هم بزنید. تا وقتی که کمرنگ و کش دار بشه.

مرحلۀ پنجم

شیر رو هم به مواد افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

مرحلۀ ششم

کره رو به مواد افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

مرحلۀ هفتم

زعفران دم کشیدۀ رو هم به مواد افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

مرحلۀ نهم

آرد رو در دو مرحله به مواد افزایش کنید و به صورت دورانی هم بزنید.

مرحلۀ دهم

سفیده‌های تخم مرغ رو هم در سه مرحله افزایش کنید و هم بزنید.

مرحلۀ یازدهم

کاغذ روغنی رو کف کاسه مورد نظرتون بذارید و مواد کیک رو بریزید روش.

مرحلۀ دوازدهم

اجازه بدید فر ۱۵ لحظه با دمای ۱۸۰ درجه گرم شود.

مرحلۀ سیزدهم

بعد از ۱۵ لحظه کیک رو داخل فر بذارید. حدود ۵۵ لحظه برای پخت کیک لازمه اما بعد از ۴۵ لحظه می‌تونید تست کنید که پخته یا نه ولی زودتر در فر رو باز نکنید.

کیک زعفرانی اسفنجی شما آماده میباشد. نوش جان!

فروشگاه آلنج در صادرات زعفران حرف های بسیاری برای گفتن دارد.

کیک زعفرانی خیس

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ رقم

شکر: ۱.۵ پیمانه

شیر: ۱/۲ پیمانه

گلاب: ۱/۲ پیمانه

روغن: ۱/۲ پیمانه

آرد: ۲.۵ پیمانه

بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری

زعفران دم کرده ۱/۴ پیمانه

وانیل: ۱/۸ قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای شربت کیک :

آب: ۱/۴ پیمانه

شکر: ۲ قاشق غذا خوری

پودر هل: ۱/۸ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه

مرحلۀ اول

تخم مرغ ها و وانیل رو درون ظرفی هم بزنید.

مرحلۀ دوم

شکر رو کم کم افزایش کنید و هم بزنید تا وقتی که کشدار بشه.

مرحلۀ سوم

زعفران دم کشیدۀ اصلی رو که خریداری کردید رو به مواد افزایش کنید و چند لحظه دیگه هم بزنید تا رنگ بگیره.

مرحلۀ چهارم

روغن، گلاب و شیر رو سوا سوا به مواد افزایش کنید و هم بزنید.

مرحلۀ پنجم

آرد رو با بکینگ پودر الک کنید و کم کم به مواد افزایش کنید و همش بزنید.

مرحلۀ ششم

کاسه مورد نظر خودتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی کف کاسه پهن کنید. و بعد مواد کیکتون رو توش بریزد.

مرحلۀ هفتم

به مدت ۴۵ لحظه کیک رو توی فر، با دمای ۱۸۰ درجه بذارید که بپزه.

 

طرز تهیه شربت برای کیک خیس زعفرانی

مرحلۀ اول

نوبتیم که باشه نوبت درست کردنه شربت خوشمزه برای کیک خیسمونه. آب شکر و پودر هل رو روی شعله بذارید تا کمی غلیظ بشه.

مرحلۀ دوم

روی سطح کیک سوراخ های کوچیک کوچیک درست کنید و به اندازه کافی روش شربت بریزید. البته حواستون باشه که یه وقت شربت زیادی نریزید که خدای نکرده کیکتون خمیر بشه و پایان زحماتتون از بین بره.

کیک زعفرانی خیس شما آماده میباشد. نوش جان!

برای دوستی بیشتر با قیمت زعفران به سایت آلنج مراجعه کنید.

(*5*)

کیک زعفرانی با ماست

مواد لازم

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نرگسی اسفناج

تخم مرغ: ۴ رقم

روغن مایع: ۱ پیمانه

ماست: ۳/۴پیمانه

آرد سفید قنادی:  ۲ پیمانه

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری

شکر: ۱ پیمانه

زعفران دم کرده: ۴ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه

مرحلۀ اول

آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کناری بذارید.

مرحلۀ دوم

تخم‌مرغ‌ها رو همراه با شکر بزنید تا کشدار بشه.

مرحلۀ سوم

روغن، ماست و زعفران رو افزایش کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.

مرحلۀ چهارم

آرد و بکینگ پودر الک شده رو کم کم افزایش کنید و با لیسک یا کفگیر به صورت دورانی هم بزنید.

مرحلۀ چهارم

فر رو روی دمای ۱۸۰ بذارید که یه ربع ساعت گرم بشه.

مرحلۀ پنجم

کف کاسه مورد نظرتون روغن بمالید و مواد کیک رو توش بریزد. بعد داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید و ۴۰ تا ۵۰ لحظه بهش مجال پخت بدید. کیک زعفرانی و ماست شما آماده میباشد. نوش جان!

به پایان رسید این دستور ، کیک های زعفرانی هنوز باقی هستن! بله این دستور هم تموم شد. وقت اون رسیده که دست به کار بشید. راستی اگر دوست دارید دسر‌های زعفرانی بیشتری یاد بگیرید، سری به مقاله دسر های زعفرانی ما هم بزنید.

مثه همیشه سرشاد میشیم اگه نظرات خودتونو با ما به اشتراک بذارید و بهمون بگید کدوم کیک زعفرانی، کیک مورد علاقۀ شماست؟ من که خودم کیک زعفرانی خیس رو خیلی دوست دارم!

دستور پخت کیک زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه کیک زعفرانی آسان ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه زرده ها و سفیده های تخم مرغ را با تمرکزفکر کامل سوا می کنیم و سفیده ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

سفیده هایی تخم مرغ را با دور سریع همزن به اندازه ای می زنیم که کف کند، سپس ۳ قاشق غذاخوری از شکر را به سفیده تخم مرغ افزایش می کنیم و به اندازه هم می زنیم که سفیده کاملا شکل بگیرد و زمانی که کاسه را بر گرداندیم نریزد.

مرحله سوم

اکنون سفید شکل گرفته را در یخچال قرار می دهیم و زرده های تخم مرغ را به همراه مانده و وانیل به مدت ۵ لحظه هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. در ادامه شیر را افزایش می کنیم و ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکسان شود.

مرحله چهارم

در این مرحله زعفران دم کرده را افزایش می کنیم و در حدی می زنیم که با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه روغن مایع را افزایش کرده و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را هم میزنیم. اکنون همزن را کنار می گذاریم و آرد را در دو مرحله به مواد افزایش می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا آرد با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه سفیده های تخم مرغ را در سه مرحله به مواد افزایش می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا پف سفیده های تخم مرغ نخوابد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کباب شاه عباسی

مرحله ششم

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم سسپ مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و سه مرتبه استوار به کف کار می کوبیم تا هوای اضافی موجود در مایه کیک خارج شود.

مرحله هفتم

اکنون قالب را داخل فری که از ۱۵ لحظه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا کیک آماده شود. برای اماده شد این کیک حدود ۴۵ تا ۵۵ لحظه دوران نیاز میباشد که پس از گذشت ۴۵ لحظه می توانیم با خلال دندان کیک را تست کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک باقلوایی زعفرانی

دوران پخت60

بیکینگ پودربیکینگ پودر

تخم مرغ سه رقم

شیر کم‌ چرب دو سوم پیمانه

پودر نارگیل یک ‌دوم پیمانه

وانیل یک ‌چهارم قاشق چای‌ خوری

آرد سفید دو پیمانه

شکریک پیمانه

روغن یک ‌سوم پیمانه

بهترین طرز تهیه کیک باقلوایی زعفرانی

معمولاً در بیشتر مهمانی ها و مراسم ها انواع مختلف کیک و شیرینی برای پذیرایی از مهمان ها تهیه می شود که برای تهیه آن ها یا به قنادی ها مراجعه می کنید و یا خودتان داخل منزل دست به کار می شوید و یک کیک یا شیرینی خوشمزه تهیه می کنید.

یکی از انواع کیک هایی که طعم زیاد لذیذی دارد و به آسودگی می‌ توانید آن را در منزل تهیه کنید کیک باقلوایی زعفرانی میباشد که در کنار یک لیوان نوشیدنی یا یک چای، یک میان وعده لذت بخش را برای شما فراهم می کند.

 

دستور تهیه کیک باقلوا

در اولین مرحله برای تهیه کیک باقلوا باید دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن برای قرار دادن محتویات کیک آماده شود.

سپس باید درون یک کاسه تخم مرغ و وانیل بریزید و آنها را هم بزنید تا دو مساوی حجم اولیه شوند. بعد از این که حجم آنها زیاد شد به صورت تدریجی و مرحله ای شکر را به آنها افزایش کنید و این بار با دور میانه همزن محتویات را هم بزنید که مایه حاصله کشدار باشد.

اکنون روغن را افزایش کنید و مجددا آن را هم بزنید و بعد شیر را افزایش کنید و باز هم محتویات را هم بزنید.

داخل یک کاسه سوا بکینگ پودر و آرد را مخلوط کنید و مقداری هم نمک به آن افزایش کنید و بعد آرد را روی مواد الک کنید و پوست نارگیل را هم به آن افزایش کنید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود.

در مرحله بعدی باید کف قالب کیک را با استفاده از یک قلم مو با روغن چرب کنید و کمی آرد بپاشید و مایه کیک را درون قالب بریزید و حدود 40 لحظه قالب‌ کیک به همراه محتویات آن را درون فر قرار دهید.