خواص کلم

فواید کلم,خاصیت کلم

کلم سرشار از فیبر هست

 انواع خواص و فواید کلم

کلم منبع خیلی خوبی از فیبر غذایی، کلسیم، منیزیم و پتاسیم هست. کلم دارای ویتامین های مختلف مشابه ویتامین C، تیامین، نیاسین و فولات هست. همچنین دارای آنتی اکسیدان های زیادی از جمله فلاونوئیدها، زاگزانتین، لوتئین، کولین و بتاکاروتن هست.

خواص کلم:

کلم یکی از سبزیجات دوساله برگ سبز، سفید، قرمز یا بنفش هست که سالانه رشد می کند. افزایش مصرف غذاهای گیاهی مشابه کلم خطر ابتلا به دیابت، چاقی، بیماری های قلبی و مرگ و میر کلی را کاهش می دهد. همچنین می تواند به ایجاد چهره سالم، افزایش انرژی و به طور کلی کاهش وزن کمک کند.

کلم منبع خیلی خوبی از فیبر غذایی، کلسیم، منیزیم و پتاسیم هست. این سبزی همچنین حاوی ویتامین های مختلف مشابه ویتامین C ، تیامین ، نیاسین و فولات هست. همچنین دارای آنتی اکسیدان های زیادی از جمله فلاونوئیدها، زاگزانتین، لوتئین، کولین و بتاکاروتن هست.

عامل آنتی اکسیدان

آنتی اکسیدان های موجود در این سبزیجات از ویتامین C و فلاونوئیدها مشابه کوئرستین و آپی ژنین تهیه می شوند. کلم قرمز به ویژه پر از آنتوسیانین زورمند هست. تحقیقات نشان می دهد آنتی اکسیدان ها می توانند التهاب را کاهش دهند و عملکرد مغز را تقویت کنند.

عامل خلاف التهاب

تحقیقات منتشر شده نشان می دهد که سبزیجات چلیپایی مشابه کلم دارای خواص خلاف التهابی هستند. آنها حاوی سولفورافان هستند که ترکیبی هست که التهاب را کاهش می دهد.

همچنین شناخته شده هست که در برگ های آن اتصال دهنده کادمیوم جمع می شود. یکی از اجزای اصلی آن گلوتامین هست. گلوتامین 1 ماده خلاف التهاب زورمند هست، بنابراین مصرف آن می تواند به کاهش التهاب، تحریک، آلرژی، درد مفاصل، تب و انواع اختلالات پوستی کمک کند.

خواص کلم,خواص انواع کلم

از خواص کلم می توان به داشتن ویتامین C اشاره کرد

سبب تندرستی دستگاه گوارش می شود

مطالعات نشان می دهد که فیبر موجود در کلم، به افزایش حجم حرکات روده و درمان یبوست کمک می کند. کلم سرشار از فیبر و گلوکوزینولات هست، که به حفظ آب بدن کمک می کند و به جنبش غذا در روده ها کمک می کند.

بیشتر بخوانید:  فواید آدامس + مضرات آدامس

سلامت قلب را تندرستی می بخشد

طبق 1 مطالعه، کلم سرشار از پلی فنول هست که سبب کاهش فشار خون و پیشگیری از تجمع پلاکت ها می شود که خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. همچنین، با اتصال اسیدهای صفراوی، به کاهش سطح کلسترول بد خون کمک می کند.

مراقبت از پوست و ویتامین C

طبق جمله ها، کلم از انواع غنی از ویتامین C هستند. 1 فنجان و نیم از کلم قرمز نپخته می تواند ویتامین C مورد نیاز روزانه خود را تامین کند. مقدار بالای ویتامین C 1 مزیت دیگر نیز دارد ، سلامت پوست شما را ارتقا می بخشد. که سبب محافظت پوست شما در مساوی نور می شود، به بازسازی خراش کمک می کند، چین و چروک و خشکی پوست را کاهش می دهد.

خاصیت درمانی کلم,خواص داروئی کلم

کلم سبب سلامت قلب می شود

کاهش وزن

مصرف کلم به طور مکرر برای افرادی که می خواهند به صورت سالم لاغر شوند توصیه می شود. از آنجا که این سبزیجات مملو از بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی مفید از جمله آب و فیبر هست، برای افرادی که به دنبال خوردن غذاهای سالم هستند 1 گزینه غذایی مناسب هست. همچنین کم کالری هست و تنها 33 کالری در 1 فنجان سبزیجات پخته شده دارد. با توجه به این صفات مفید، رژیم غذایی “سوپ کلم” غالباً برای کسانی که به دنبال کاهش سریع وزن هستند استفاده می شود. با این حال، توجه داشته باشید که از نظر تغذیه ای کامل نیست و باید بخشی از 1 رژیم غذایی سالم و متعادل باشد، 9 به عنوان غذای اصلی!

بیشتر بخوانید:  از خواص کلم چه می دانید؟

از آب مروارید پیشگیری می کند

کلم منبع غنی از بتاکاروتن هست. بنابراین بسیاری از افراد، به ویژه افراد مسن، کلم مصرف کنند؛ زیرا کلم، توانایی پیشگیری از تحلیل رفتن ماکولا و سلامتی چشم و معطلی در تشکیل آب مروارید را دارد.

ارزش غذایی کلم,مواد معدنی کلم

از خاصیت های درمانی کلم می توان به پیشگیری از آب مروارید اشاره کرد

به سلامت مغز کمک می کند

کلم سرشار از ویتامین K، ید و آنتی اکسیدان هایی مشابه آنتوسیانین هست. این عناصر به عنوان عناصر سازنده مغز مفید هستند. اما تحقیقات نشان می دهد که این کار می تواند کارهایی بیش از حفظ یکپارچگی ساختاری سبوس و سیستم عصبانی باشد. 1 تحقیق در سال 2019 توسط دانشگاه روچستر، منتشر شد، که نشان داد سبزیجات چلیپایی مشابه کلم ممکن هست در کاهش سطح پروتئین های بد تاو در مغز بیماران آلزایمر کمک کند. بنابراین برای تندرستی حافظه در رژیم های غذایی توصیه می شود.

از سرطان پیشگیری می کند

سولفورافان ماده ای هست که در کلم وجود دارد و سبب افزایش اثرات خلاف سرطانی در بدن شما می شود. با این حال، بسیاری از خواص دیگر کلم وجود دارد که گفته می شود از سرطان پیشگیری می کند 1. برخی از این ویژگیها حاوی دی وندولیل متان (DIM)، سینگرین، لوپول و ایندول 3- کاربینول (I3C) هست. پایان کاری که شما باید انجام دهید این هست که تنها مقداری کلم به غذای روزمره خود افزایش کنید و از ابتلا به سرطان پیشگیری کنید.

خاصیت کلم,آشنایی با خواص کلم

کلم از سرطان پیشگیری می کند

استخوان ها را تندرستی می بخشد

مشابه همه سبزیجات چلیپایی، منبع خیلی خوبی از مواد معدنی مشابه کلسیم، منیزیم و پتاسیم هست. این 3 ماده معدنی ضروری در محافظت از استخوان ها در مساوی تخریب و آغاز بیماری هایی مشابه پوکی استخوان و بی‌قدرت شدن عمومی استخوان ها 1 امر اساسی هست. توصیه غذاهای غنی از ویتامین K مشابه کلم برای تقویت استخوان ها، غضروف، رباط ها و عضلات می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص آناناس

فشار خون را تنظیم می کند

کلم قرمز منبع خوبی از آنتوسیانین هست. مطالعات نشان داده هست که این سبزی غنی از آنتوسیانین به کاهش سطح فشار خون کمک می کند و از بیماری های قلبی پیشگیری می کند.

وجود پتاسیم در کلم برای محافظت از فشار خون بالا کمک می کند که خطر حمله قلبی و سکته را افزایش می دهد. پتاسیم گشاد کننده عروق هست، به این معنی که رگ های خونی را باز می کند و جریان خون را آسوده می دهد، بنابراین به دلیل ایجاد استرس از منقبض شدن عروق و رگ ها پیشگیری می کند.

التیام بخش بالا

کلم سرشار از گوگرد هست، زیرا برای مقابله با عفونت ها این ماده مغذی خیلی مفید هست. کمبود گوگرد می تواند منجر به عفونت های میکروبی شود و سرعت بهبودی، خیلی کاهش یابد. همچنین ازسرگیری و تندی خراش ها را کاهش می دهد.

خاصیت درمانی کلم,خواص داروئی کلم

از فواید کلم می توان کاهش فشار خون را نام برد

اثرات جانبی کلم:

کلم ها همچنین می توانند چند بیماری جانبی روی بدن شما داشته باشند، از جمله موارد زیر:

غذای غنی از گوگرد مشابه کلم می تواند سبب نفخ شکم شود.

 برخی شواهد نشان می دهد که مصرف آن برای مادران شیرده می تواند سبب بروز قولنج در کودک او شود.

 برخی از افراد ممکن هست به کلم آلرژی داشته باشند. اگر نسبت به سبزیجات چلیپایی مشابه بروکلی واکنش آلرژیک نشان داده اید، بهتر هست محتاط باشید.

 مصرف این سبزیجات به افرادی که کم کاری تیروئید دارند توصیه نمی شود.

 در صورت برنامه ریزی برای عمل با پزشک خود مشورت کنید. برخی از سبزیجات با ویتامین K بالا می توانند در رقیق کننده های خون تداخل ایجاد کنند.

منبع